Ai adaugat in cos
PESTE 3.000 DE PRODUSE
colectare, depozitare, industriale, amenajari urbane
PRODUSE LA COMANDA
personalizare in functie de nevoi si buget
CALITATE SUPERIOARA
parteneri si furnizori renumiti la nivel global
DE EXPERIENTA
in salubritate
PESTE 3.000 DE PRODUSE
colectare, depozitare, industriale, amenajari urbane
PRODUSE LA COMANDA
personalizare in functie de nevoi si buget
CALITATE SUPERIOARA
parteneri si furnizori renumiti la nivel global
DE EXPERIENTA
in salubritate
ABONEAZA-TE LA
NEWSLETTER
Brand-uri distribuite

SULO Umwelttechnik GmbH


Grupul SULO are o experienta pe piata de 120 de ani. Grupul a fost integrat in diviziunea de mediu ale grupului listat din material plastic Omnium francez din 2007. Urmatoarele societati fac parte din grupul de companii SULO:

SULO Umwelttechnik este membru fondator al asociatiei de control al calitătii pentru deseuri și materiale reciclabile pubele. Este un producător de frunte la nivel mondial de sisteme bin pentru colectarea si separarea materialelor reciclabile, precum si un furnizor de servicii pentru industria de reciclare.

SULO Emballagen este membru al asociatiei de ambalaje din metal. Producător traditional de tobe de otel si ambalaje speciale pentru industria chimică din Germania si tarile europene invecinate.

Envicomp Systemlogistik GmbH Activitatile de vanzare ale acestei societati sunt efectuate de catre birourile de vanzari ale SULO si din material plastic Omnium.

Rotherm Maschinenbau GmbH, producator european de solutii de containere subterane și semi-subterane (pentru sisteme complet subterane si sisteme de semi-subterane) pentru colectarea materialelor reciclabile precum si cosuri de gunoi si containere de depozit pentru depozite de reciclare. In plus, RMS produce echipamente pentru stivuitoare, platforme de ridicare si de manipulare a materialelor de tehnologie.

WESTFALIA intralog GmbH, este unul dintre cei mai mari furnizori din Germania, in domeniul logisticii corpului de swap. De la infiintarea sa din anul 1983, WESTFALIA a dezvoltat în mod continuu si a stabilit in schimb sectorul logistic - organism cu un inventar de mai mult de 1.000 de solutii de depozitare mobile. WESTFALIA este atat un furnizor intern de servicii logistice pentru Grupul SULO si divizia de mediu a Plastic Omnium precum si un partener logistic extern pentru companii bine-cunoscute.

 


 


Meva a luat fiinta in anul 1898.

Grupul a devenit foarte cunoscut prin producerea de: bai, lampi pentru lumanari, kerosen si, de asemenea, felinare cu gaz, tavi si boluri, matrite de patiserie, containere diferite de apa, sobe de parafina, fiare de calcat, rasnite de cafea, si multe altele.

În timpul primului razboi mondial, productia a fost orientata spre productia de razboi, si anume munitie, grenade, sarma ghimpata si altele.

In timpul celui de-al doilea razboi mondial productia si-a largit gama de produse, fiind concentrata si pe productia de butoaie, containere de deseuri si o gama larga de bunuri de uz casnic. Sortimentul de productie a fost extins la produse destinate unor scopuri de razboi, de exemplu, agenti de curatare și de imersiune, de asemenea, radiatoare pentru tancurile armatei...

In prezent, MEVA ramane in continuare una dintre cele mai mari fabrici de confectii metalice din lume cu o stabilitate financiara foarte ridicata, extinzand productia la o gama variata de produse precum: containere metalice pentru uz industrial, matrite pentru filtre, mobilier industrial, echipamente pentru pompieri, produse functionale pe propan-butan si multe altele.

Traditia de peste 100 de ani constituie garantia calitatii ridicate. Are o experienta de vanzare de peste 20 de ani prin intermediul distributiei catalogului si peste 10 ani de experienta prin intermediul vanzarii e-commerce. Grupul ofera o gama variata de produse aliniate la cele mai inalte standarde internationale, de asemenea flexibilitate si posibilitatea de a ajusta produsele la cerintele clientilor. Grupul Meva ofera nu doar produse personalizate pe cerintele clientilor, ci si solutii complete de dezvoltare.